Over Tweewielers Anton

Even terug in de tijd

Bij mij kun je terecht voor tweedehands fietsen, waaronder elektrische fietsen, en een aantal nieuwe (elektrische) fietsen. Het grootste gedeelte bestaat uit tweedehands fietsen. Deze fietsen koop ik zelf in en knap ik zelf op in mijn werkplaats. Hierdoor weet ik zeker dat alle fietsen in goede staat zijn voordat ze worden verkocht.

In 2011 opende ik mijn eigen fietswinkel waar ik gebruikte fietsen opknapte en verkocht. Daarnaast bood ik ook fietsreparaties aan. Inmiddels heb ik bijna 10 jaar ervaring en vele vaste tevreden klanten waar ik trots op ben.

In Terborg was nog geen fietsenmaker destijds, dus dat kwam de bewoners goed uit. Door voordelig grote partijen fietsen in te kopen kon ik de fietsen aanbieden voor scherpe prijzen. De kleine winkel in Terborg werd snel te klein. Daarom ben ik enkele jaren later naar een grotere winkel verhuist in het centrum van Gaanderen.

Foto uit 2011 van mijn eerste werkplaats in Terborg.

FIETSEN VOOR
HET HELE GEZIN

GRATIS BEZORGING
IN OVERLEG

UITSTEKENDE SERVICE
& KWALITEIT

DE GOEDKOOPSTE
REPARATIES

3 MAANDEN
GARANTIE

ALTIJD DE
LAAGSTE PRIJS

WIE KAN JE TEGENKOMEN?

Anton Dovoda TweedehandsFietswinkel.nl Tweewielers Anton

Anton

Eigenaar

Eigenaar en oprichter.

Tweewielers Anton Mario

Mario

Marketing

Handig met websites zoals je ziet.

KIJK BIJ ONS BINNEN